Jeg er så taknemmelig for at denne smukke kvinde kom til mig, da hun fornyeligt havde været igennem et hårdt brystkræftforløb. Denne gang havde hun fået fjernet hele det ene bryst, med efterfølgende kemobehandling.

Hospitalet ville ikke give hende stråler, da hun som 18 årig havde lymfekræft, der gjorde at hun nu har stråleskader på spiserør, der indimellem gør det svært at synke, i lunger, der gør at hun kan have svært med fysiske anstrengelser og i hjertet, der gør at hendes puls altid ligger meget højt.

Denne kvinde havde ingen fornemmelse eller følelse i hele brystområdet, da hun kom. Allerede efter én behandling begyndte hun at fornemme området, og til anden behandling havde hun overvejet at få lavet en rekonstruktion af brystet, hvilket lå helt fjernt før.

Jeg har bl.a. arbejdet med bindevævsmassage på hele hendes brystområde, og cupping på arret og området omkring arret. Det har resulteret i at følelserne er ved at komme igen, og at klienten nu kan fornemme hele det opererede området. Vi har arbejdet med at afspænde spiserør, lunger og hjerte, som en del af organterapien, og vi har afspændt halsen, der også er stråleskadet. Det gamle ar fra første kræftforløb, har også fået en masse kærlighed og opmærksomhed, så der kommer liv til det hele det område.

Igen er det en gave for mig at få lov til at følge denne kvinde, og se hende blomstre op fra gang til gang. Det gør at det hele giver mening for mig, og fortæller hvor vigtigt et arbejde vi gør i fællesskab.