Kamilla Monies

Jeg kommer oprindeligt fra underholdningsbranchen, hvor jeg i rigtigt mange år har arbejdet som Produktionsleder, Produktionschef og Line producer på TV, film, musik og mode. De sidste 18 år har jeg lavet nogle af de største TV-shows i Danmark, og laver pt. den nye julekalender til DR 2022. 

I hele mit liv, er jeg blevet opfordret til at arbejde med mine healende hænder, men jeg har aldrig fundet den behandlingsform, der passede til mig og mit liv. Et tilfældigt møde startede det hele og førte mig til den første uddannelse, nemlig ALT-uddannelsen. 

ALT – Ansigtsløftningsteknik ramte præcis det, jeg længe havde søgt efter, en blid og meningsfyldt behandling, som kan gå langt dybere end man først tror, med de mest fantastiske resultater. Og det stopper ikke her, for jeg har efterfølgende også uddannet mig som organmassør, som jeg syntes er rigtig spændende. Organerne i vores krop er hele det maskineri, som får os til at leve og udkomme hver dag, uden at vi egentlig gør andet end at fylde mad og drikke i vores system.

Jeg har lige færdiggjort uddannelsen som fødselsterapeut (Doula), og til marts 2022 kan jeg også sætte bindevævsmassør på mit CV,

Som fødselsterapeut og organmassør har jeg et mål om at kunne behandle spædbørn og deres mødre. Mange små nyfødte har problemer med tarmene og fordøjelsen, og ved enkelte greb kan jeg lette disse problematikker. Jeg har haft de dejligste oplevelser på netop dette område.

I min hverdag oplever jeg rigtig mange mennesker, stresse rundt og kæmpe med en del småskavanker. Mit mål er at gøre hver dag til den bedste dag for alle disse mennesker. Give dem en oplevelse af total afslapning, mens jeg afspænder og forynger deres ansigt, eller sørger for at de ikke går rundt med mavesmerter, sure opstød, smerter i knæ, lænd eller skulder eller hvad de nu kæmper med.

Disse behandlingsformer kan gøre noget rigtig godt for alle mennesker uanset køn og alder.

Alle behandlinger giver mig rigtig meget glæde og energi. Derfor har jeg droslet ned for mit arbejde i TV-branchen, og behandler nu både eftermiddage og i weekender, efter aftale.