NYHEDER:

06.11.2022

VIDSTE DU, AT…….

Forskning har vist, at der ved fødselsterapeut/doula støttede fødsler ses:

  • Færre kejsersnit
  • Mindre brug af sugekop
  • Mindre medicinsk smertelindring og vestimulerende drop.

Der ud over har man fundet, at:

  • Fødslerne varer i signifikant kortere tid.
  • Nogle mødre, der føder med fødselsterapeuter/doulaer, oplever fødslen som mindre smertefuld end kvinder, der ikke havde en fødselsterapeut/doula med.

Det er ret fantastiske resultater. som forskningen viser. Derfor kaldes det DOULAEFFEKTEN.

23.10.2021

Som I nok kan læse i afsnittet “om mig” så arbejder jeg stadig med Film & TV på nedsat tid, så der også er tid til at tage mig af mine dejlige klienter. Den 25/10 er vi startet op på optagelserne til DR’s nye julekalender til 2022. Det betyder at stort set alle mine behandlinger kommer til at foregå mandage og fredage og evt. weekender, alt efter hvordan optageplanen ser ud. Det er også grunden til at jeg ikke kan være med til fødsler, før optagelserne er slut omkring 1. marts 2022. Men jeg vil glæde mig til at være der for jer, ind imellem mit Film & TV arbejde.

21.10.2021

I dag har jeg lagt et super godt tilbud op på min side under priser, for dig der er gravid og snart skal føde. Tilbuddet gælder for de første 3 fødselsforløb.

03.10.2021

Jeg bliver bare nød til at dele en sød klients oplevelse med ALT-behandling. Hun har haft meget svært ved at sove i mange år, men hun har sovet som en sten, siden hun startede sit ALT-behandlings forløb hos mig.

Mega sejr  🙂

10. 09. 2021

HURRA!!!! Så blev jeg færdiguddannet Fødselsterapeut. Det er helt fantastisk nu at kunne kalde mig fødselsterapeut. Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og støtte og hjælpe de vordende mødre, med at komme bedst muligt igennem deres graviditet og fødsel og vigtigst af alt komme godt igang med det nye liv.

02.08.2021

Så kan jeg endelig langsomt begynde at behandle igen, efter mit brud og efterfølgende operation i venstre håndled. Det går lidt langsomt lige nu, men jeg håber at det går godt her i starten, så jeg kan være der for jer så meget som muligt.