NYHEDER:

3/11 2024

RIGTIG GODT NYTÅR TIL JER ALLESAMMEN!

År 2024 bliver et fantastisk år. Mit lille barnebarn vokser sig stor og stærk, og havde lidt problemer med tarmene i starten, som vi fik styr på. Jeg skal til eksamen den 15/1, hvor hele grundforløbet i KST bliver afsluttet. Derfra skal der bare bygges på med mange spændende finesser, inc. chok/traume behandlinger. Jeg glæder mig til at se jer på briksen i dette nye år, og hjælpe jer med det jeg nu kan.

HUSK at ALT behandlingerne er skønne, særligt hvis man trænger til at blive frisk og glat i ansigtet, ud over at det også afspænder de 97 muskler man har i ansigtet og på halsen. Utrolig afstressende og dejligt.

9/11 2023

Så er Knækcancers indsamlingsshow veloverstået, og jeg har nu igen plads til masser af dejlige behandlinger.

Hvis du vil booke til den gamle pris, skal det gøres inden den 1/12 2023.

For få dage siden blev jeg mormor for første gang, og oven i det afslutter jeg mine baby kraniosakral moduler med supervision her i den kommende weekend, så der ligger masser af spændende babybehandlinger foran mig, som jeg glæder mig rigtig meget til.

1/10 2023

Så er det 1. oktober og efteråret er ved at ramme os. Jeg er over halvvejs i min tid på Knækcancer “Et show for sagen”, og vi har nu 2 båndet programmer klar som sendes den 21 & 25/10 samt et stort LIVE show der sendes direkte fra Royal Stage i Hillerød den 28/10. Alle 3 programmer kan ses på TV2 kl. 20.00.

Jeg har også været igennem baby kranie sakral modulet, og kan nu tage babyer mellem 0-3 år ind i behandling. Et super spændende område, der virkelig kan hjælpe på en masse fantastiske ting. Jeg skriver mere om det under behandling senere.

Fra 1/12 2023 kommer der en prisstigning, så en times behandling kommer til at koste 700,- men selvfølgelig med rabat, hvis man køber flere behandlinger af gangen.

Jeg glæder mig til at se dig på briksen, hvor jeg vil gøre mit bedste for at give dig en god oplevelse.

16/8 2023

Så er jeg tilbage efter en dejlig sommer, og er nu i fuld gang med knækcancer “Et show for sagen”. Heldigvis har jeg stadig tider til behandling både morgner og eftermiddage, så skriv endelig hvis du har brug for “en kærlig hånd”. Jeg har også været på endnu et spændende modul i Kranio Sakral Terapi uddannelsen. Vi har på de sidste 2 mobiler lært en masse om Bonebinding, medianbaner og hele kraniebunden, og hvordan vi afspænder og balancerer denne, og denne gang havde vi så supervision på alle disse nye tekniker. Så der er masser af nye spændende ting, jeg nu har med i mine behandlinger.

23/6 2023

Fra 1. August og 3 måneder frem skal jeg arbejde på Knækcancer “Et show for sagen” til TV2, der sendes den 21, 25 og 28 oktober 2023. I den periode vil mine behandlinger komme til at ligge tidligt eller sent på dagen. Jeg håber på jeres forståelse for dette.

10/6 2023

Det er godt nok længe siden jeg har skrevet herinde. Der er sket rigtig meget siden sidst.

Jeg har lige nu pause fra mit filmarbejde og har helliget mig behandlinger og uddannelse som tager det meste af min tid. Jeg er helt vild med min Kranio Sakral uddannelsen, som bare vokser og vokser i mit system. Vi har på det seneste været igennem et modul om balance og Flow med Kim Mühlenfeldt,  Fokus på kraniebasen med fokus på Sphneo- og Occipitalleddet med Helle Haugaard, og senest har vi været igennem Bonebinding og medianbaner med Dee Dee Schmidt-Pedersen.

Min hjemmeside er ved at blive opdateret, og jeg har nu også fået mig en Facebook side, hvor jeg vil forsøge at fortælle lidt om hvad der sker i min verden.

Jeg glæder mig til flere dejlige mennesker på min briks, som jeg kan hjælpe, eller bare give en god oplevelse i form af grunding og afstressning.

Klinikken holder lukket i uge 27, 28, 29 og muligvis også i uge 30.

Ha en dejlig sommer.

26/2 2023

Så er vi snart på vej ind i foråret, og alle de små stirrer titter frem. Jeg er ved at være godt igennem Kraniosakral studiets grunduddannelse. Allerede nu bruger jeg en del af de KST tekniker jeg har lært, i mine behandlinger, med rigtig gode resultater. Det er så vildt hvad det kan gøre af gode ting for en spændt, stresset og skæv krop. Jeg glæder mig helt vildt over at jeg har fået dette system ind i min verden, og forhåbentlig kan det komme alle jer til gode på et tidspunkt. NYD SOLEN OG LYSET TIL VI SES IGEN 🙂

2/1 2023

RIGTIG GODT NYTÅR TIL ALLE. I år vil jeg have fokus på at uddanne mig inden for KST, og tilbyder jer løbende de ting jeg har lært i de behandlinger jeg laver. Jeg håber at du vil følge mig på instagram under moniescare, som jeg nok skal blive bedre til at opdatere 🙂

NYE PRISER PR. 1/1 2023.

11/11 2022

Jeg er nu i fuld gang med min uddannelse som kraniosakral terapeut, og bruger de ting jeg har lært i mine COMBIbehandlinger. Det er virkelig imponerende hvad bitte små ting kan ændre helt enormt, og hvor vigtigt det er at vi arbejder med central Nervesystemet. Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne give en fuld Kraniosakral behandling.

20/8 2022

I denne weekend udvider jeg mit kendskab til, hvordan jeg kan hjælpe den fødende med en harmonisk, afslappende og forhåbentlig så smertelindrende en fødsel som muligt. Heidi Meyer Vallentin har udviklet en metode der hedder “MEYERMETODEN”, som har meget lovende effekt. Meget mere om det hvis du får brug for at blive guidet før eller under en fødsel af en som mig.

27/7 2022

Som noget nyt er jeg desværre nødsaget til at indføre at VED AFLYSNING UNDER 12 TIMER BETALES FULDT BELØB!!! 

15/7 2022

Jeg har nu besluttet mig at starte op på uddannelsen som “Kraniosekral terapeut”. Jeg starter i september og uddannelsen tager ca 2 år. Efter et år bliver jeg RAB godkendt, hvilke betyder at jeg er “Registreret Alternativ Behandler”, og at sundhedsstyrelsen dermed har godkendt min behandlingsform. Det kan betyde at du muligvis kan hente støtte hos forsikringsselskaber og evt. også hos sygeforsikringen Danmark.

Det bliver en ny og spændende rejse.

20/6 2022

Så har jeg været igang igen et stykke tid. Det er glædeligt at se alle jer dejlige klienter igen. Klinikken holder sommerlukket i uge 27, 28 og 29. Jeg ser frem til at se jer igen derefter.

1/4 2022

Så kom dagen hvor jeg igen blev opereret i min arm. Behandlingerne vil derfor ligge stille til den 4/5 2022, hvor jeg regner med igen at være klar til at tage imod jer.

26/3 2022

I går fik jeg så mit endelige Certifikat på min bindevævs uddannelse. Det er virkelig et helt fantastisk værktøj, som du kan læse mere om under feltet “Behandlinger”, og som jeg glæder mig rigtig meget til at udøve på alle jer dejlige klienter 🙂

Monies Care holder lukket fra fredag den 1/4 til og med tirsdag den 3/5 2022, da jeg skal opereres i mit håndled. Jeg vil glæde mig til at tage hånd om jer alle, så snart jeg er klar igen.

11/3 2022

Nu er et super spændende Bindevævskursus veloverstået, og den 25/3 afsluttes det endeligt med certifikat. Det betyder at jeg fra nu tilbyder af arbejde med bindevævet på flere forskellige måder. Der er virkelig noget at glæde sig til.

15/2 2022

Så nærmer vi os afslutningen på optagelserne til DR’s nye julekalender. Det betyder at jeg kommer til at have en del flere tider i min kalender til at behandle jer. Så har du brug for en behandling eller et forløb, så kontakt mig, så vi kan finde nogle gode tider til dig i kalenderen.

14/1 2022

Så er vi startet op på endnu et nyt år. Det betyder at priserne for behandling er steget lidt. Se under priser. Det betyder også at behandlinger købt i 2021 eller tidligere ikke længere er gældende pr. 31/12 2022.

Jeg glæder mig til at se dig i min lille klinik 🙂

6/12 2021

Så kom der en artikkel om mig på Fødselsterapeuten.dk i bloggen, som jeg håber at du vil læse.

https://foedselsterapeuten.dk/nyheder/mere-et-kald-end-et-karrierevalg/?fbclid=IwAR0kk25dvz4DJnuL-PxhZn-XBhHYFzMFsfARCuzjCdqYvA3L9MBiB_1jKVw

6/11 2021

VIDSTE DU, AT…….

Forskning har vist, at der ved fødselsterapeut/doula støttede fødsler ses:

  • Færre kejsersnit
  • Mindre brug af sugekop
  • Mindre medicinsk smertelindring og vestimulerende drop.

Der ud over har man fundet, at:

  • Fødslerne varer i signifikant kortere tid.
  • Nogle mødre, der føder med fødselsterapeuter/doulaer, oplever fødslen som mindre smertefuld end kvinder, der ikke havde en fødselsterapeut/doula med.

Det er ret fantastiske resultater. som forskningen viser. Derfor kaldes det DOULAEFFEKTEN.

23/10 2021

Som I nok kan læse i afsnittet “om mig” så arbejder jeg stadig med Film & TV på nedsat tid, så der også er tid til at tage mig af mine dejlige klienter. Den 25/10 er vi startet op på optagelserne til DR’s nye julekalender til 2022. Det betyder at stort set alle mine behandlinger kommer til at foregå mandage og fredage og evt. weekender, alt efter hvordan optageplanen ser ud. Det er også grunden til at jeg ikke kan være med til fødsler, før optagelserne er slut omkring 1. marts 2022. Men jeg vil glæde mig til at være der for jer, ind imellem mit Film & TV arbejde.

21/10 2021

I dag har jeg lagt et super godt tilbud op på min side under priser, for dig der er gravid og snart skal føde. Tilbuddet gælder for de første 3 fødselsforløb.

3/10 2021

Jeg bliver bare nød til at dele en sød klients oplevelse med ALT-behandling. Hun har haft meget svært ved at sove i mange år, men hun har sovet som en sten, siden hun startede sit ALT-behandlings forløb hos mig.

Mega sejr  🙂

10/09 2021

HURRA!!!! Så blev jeg færdiguddannet Fødselsterapeut. Det er helt fantastisk nu at kunne kalde mig fødselsterapeut. Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og støtte og hjælpe de vordende mødre, med at komme bedst muligt igennem deres graviditet og fødsel og vigtigst af alt komme godt igang med det nye liv.

2/08 2021

Så kan jeg endelig langsomt begynde at behandle igen, efter mit brud og efterfølgende operation i venstre håndled. Det går lidt langsomt lige nu, men jeg håber at det går godt her i starten, så jeg kan være der for jer så meget som muligt.