Hvad er bindevæv?

Bindevæv er som ordet indikerer, det væv der forbinder alt i kroppen. De sidste 20 år har forskningen vist at spændinger ikke sidder i musklerne, men i bindevævet. Bindevævet omgiver alle vores muskler, organer, knogler mm. Hjernen og alt nervevævet i kroppen ligger ligeledes indkapslet i bindevæv.

Hvad kan bindevævsmassage gøre for dig?

Bindevævsmassage kan bl.a. afhjælpe muskelspændinger, stivhed i kroppen, nakke-, ryg- og lændesmerter, bækkenløsning, hovedpine, svimmelhed, ledsmerter samt dårlig kropsholdning.

Bindevævsmassage består af en blid massageform, hvor bindevævet i hele kroppen aktiveres og afspændes. Vi har som sagt bindevæv overalt i kroppen, og især omkring musklerne kan bindevævet afspænde de aktuelle muskelspændinger man måtte kæmpe med.

Arvæv er også en vigtig del at få afspændt, da det ofte laver en masse ballade i kroppen, og det er aldrig for sent at tage fat i sit arvæv. Arvæv kan være fra dybe eller overfladiske sår, og kan også opstå efter stik ved f. eks. vacciner, blodprøver eller andet.

Bindevævsmassage kan stabilisere dit nervesystem i alle dets forgreninger i kroppen.

Bindevævsmassage kan tilbydes til alle folk i alle aldre, både til det spæde nyfødte barn, til en person godt op i alderen.