En ny brystkræft ramt kvinde kom til mig efter et længere brystkræft forløb med operationer, kemo- og strålebehandling. 

Hun havde smerter i det område knuden havde siddet, samt i arrene omkring brysterne, i brystmuskulaturen over brystet og i armhulen. Hun var så heldig at hun kunne bevare begge sine bryster, men dog i en mindre udgave. Det bryst der havde haft en stor brystkræft knude, var utrolig spændt, og det var tydeligt at man ved operationen, havde været inde og “rode rundt”.

Hun havde også nogle meget spændte lymfestrenge fra skulderleddet ned mod tommelfingeren. De lymfestrenge fik vi afspændt rigtig fint ved første behandling.

Bindevævsmassagen har løsnet en hel del af spændingerne i arrene, og i de ømme områder omkring brysterne.  Det meget spændte bryst, blev væsentligt blødere og mere afspændt efter flere behandlinger. Vi kom dybt ned i det indre arvæv og fik også afspændt dette. Rent visuelt er hele brystområdet blevet utrolig flot med de fine ar der nu er.

Senere viste det sig, at hun også havde fået lidt arvæv på lungeområdet, efter strålingerne. Jeg afspændte hendes lunger med organmassage teknik, som mindskede hendes åndedrætsbesvær. 

Efter de første behandlinger var klienten ofte lidt øm efterfølgende, men har været meget aftagende, og senere føltes det utrolig befriende, når det hele løsnede sig gradvist under behandlingen.

Det er en kæmpe fornøjelse for mig som behandler, at se den udvikling netop denne brystkræft patient har gennemgået på min briks. Det er grunden til at det giver så meget mening for mig, at arbejde med disse teknikker.