“Da jeg kom for 1,5 år siden var mit ansigt helt skævt, efter et forløb på 6 gange, var der synlig forskel i hele ansigtet – har lige holdt en pause, men kunne slet ikke undvære behandlingerne, så er nu startet på endnu et forløb”

Enlig mor under uddannelse.

“Jeg troede at jeg havde både virus på balancenerven og øresten, men efter en behandling med Kranio Sakral Terapi, var det lettet helt enormt”

Kvinde i stort arbejdspres.

“Det bedste efter et langt hårdt arbejdsforløb, er at lægge sig her på briksen, og blive godt og grundigt “grundet” igen”

En skuespiller, efter et langt og krævende filmprojekt. Vi har balanceret hele hendes nervesystem, så hun kunne falde helt til ro igen.

“Alle brystkræftramte kvinder burde have et forløb som mig, her i Monies Care. Det har gjort en kæmpe forskel for mig”

Kræftramt kvinde et år efter at hun fandt en stor knude i sit bryst. Vi har arbejdet en del med bindevæv, som har løsnet op for arvæv, både det ydre og det indre arvæv, og så er følelserne kommet tilbage til brystområdet, da nervebanerne er blevet aktiveret.

“Jeg slapper mere af på din briks, end når jeg sover”

En ung travl mand, der har givet sig selv og sin krop lidt opmærksomhed med en stribe behandlinger.

” Alle burde have et ALT forløb hos dig, hvis de vil have det godt og stråle ud til verdenen”

En dejlig travl kvinde, der endelig har fået fokus på sig selv.

“Min kæreste syntes at min hud er blevet meget blødere, og jeg syntes selv at jeg ser en del yngre ud”

En glad klient, der følte dette efter 3 behandlinger.

“Har ikke kunne sove i mange år. Efter første ALT-Behandling, sover jeg nu som en sten. Det er fantastisk. Jeg kommer tilbage og køber et nyt forløb lige efter ferien :-)”

En glad klient, der nu har fået ny energi og fokus på sig selv efter en omgang ALT-Behandlinger.

“Tak for endnu en fantastisk behandling, Jeg fik Menstruation samme aften, hvilket nok ikke er tilfældigt, Jeg har slet ikke haft de der voldsomme kramper som jeg plejer at få. Det er mega optur. Jeg sov også VIRKELIG godt efter ALT-Behandlingen. TAK!”

Klient som kommer ofte og får ALT-Behandling og organmassage.

“Fantastisk at du fik vores datter til at bruge sut, på blot en halv time. Vi har kæmpet med det i flere uger, da hun hang i mine bryster dagen og natten lang, og jeg sket ikke fik hvile og søvn”

Taknemmelig nybagt mor, efter en times hygge stund med mig og baby.

“Jeg har det som om jeg har fået et kæmpe skud botox!”

Klient efter 1 ALT-Behandling.

“Det var altså virkelig en fed ALT-behandling. Det er som om at det summer underhuden. Forstår det ikke helt, men det var virkelig godt. Du er fantastisk”.

Klient efter 2. ALT-Behandling.

“Du har de vildeste magic hands”

Klient efter 6 ALT-Behandling

“Dine behandlinger er rent magi”

Klient efter 3 behandlking.

“Du har givet os livet tilbage, nu da vores lille baby ikke skriger i flere timer om eftermiddagen/aftenen. Det er fantastisk”

Nybagte forældre efter en enkelt organmassage på deres nyfødte.

“Min datter siger at hun slet ikke har haft ondt i maven eller tænkt på den siden sit sidste organmassage. Hun har tegningen liggende under sin seng, tror at det er en meget god reminder. Jeg tror at det er en virkelig god ide at tegne sin oplevelse lige efter organmassagen, hvor det hele er frisk i erindringen. TAK fra os til dig”

Dejlig 10 årig pige med ondt i maven pga. nogle dårlige oplevelser.