Hvad er organmassage:

Vores organer påvirkes meget nemt af en stresset dagligdag, og de ting vi udsættes for i løbet af livet. Det kan være operationer som danner arvæv, dårlig eller forkert kost, medicin, inflammationer, stress, traumer, manglende motion og meget andet.

Alt dette kan bl.a. påvirke vores optagelse af mad og næring, som kan give problemer i maven og i tarmene.

Flere og flere har også arvæv efter operationer, som på sigt kan komme til at genere en del. Dette arvæv kan masseres blødt, så de gener kan mindskes eller helt forsvinde.

Hjerte, lunger, lever nyrer, galde, milt, blære, underliv, bugspytkirtlen, mave og tarme har alle vigtige funktioner i vores krop. De er hele det maskineri, som får vores krop til at fungere, og de trænger ofte til en kærlig hånd. Derfor anbefales det at være opmærksom på sin krop, og give den, den opmærksomhed den fortjener.

Mor/barn:

Kvinder, der har været gravide, og måske har haft en hurtig fødsel, har ofte organer, der er blevet væltet godt rundt, og dermed trænger til at finde deres plads og rytme igen.

Med meget blid massage afspænder jeg bindevævet omkring organerne og hjælper dem til at få deres naturlige rytme på plads igen.

Nyfødte og små babyer har ofte problemer med deres fordøjelse, spiserør og mave i form af kolik, opkast, refluks og svær afføring.

Her arbejder jeg ligeledes med meget blid massage omkring deres spiserør, mave og tarme, som ofte får babyerne til at slappe helt af, og give sig helt hen i mine hænder. De kan godt mærke, at det gør dem godt, det jeg laver med dem.

Mit ønske på sigt er at specialisere mig i spædbørn, babyer og nybagte mødre. Derfor har jeg også taget en fødselsterapeutuddannelse (Doula), hvor jeg kan hjælpe til før, under og efter fødslen.

Resultat:

Alle de ovennævnte ting kan afhjælpes med denne blide form for massage, så de indre organer kommer til at fungere optimalt igen.


De ting organmassagen bl.a. kan afhjælpe er:

• Fordøjelsesproblemer

• Mavesmerter

• Vejrtrækningsproblematikker

• Arvævsspændinger og gener

• Spiserørsbrok/refluks

• Irriteret tyktarm

• Træthed

• Depression

• Galde- og nyresten

• Immunforsvar

• Hudproblemer

• Vægtproblemer


Hvad gør jeg som behandler:

Jeg giver mig god tid til at gennemgå den enkelte klient for at forstå, hvad det er klienten kæmper med, og for at få indsigt i, hvad der sker inden i det store maskineri, som vi alle går rundt med.

Organmassage er en blid form for massage, hvor jeg kan gå ind og mærke om organet har sine naturlige rytmer, og dermed hjælpe organet med at arbejde optimalt.

Organerne er omgivet af bindevæv, som jeg afspænder med blide bevægelser, så organet får mere plads, afspændes og så blodomløbet øges. Når organet er afspændt, arbejder det mere optimalt med deres funktioner som bl.a. at udskille affaldsstoffer, optage næring og meget mere.


Hvad tager det af tid:

Da organerne ikke kan klare en længere behandling, vil en organmassage ofte tage 20-30 minutter, alt efter hvad problemet er.

Derfor kombinerer jeg ofte organmassage, men nogle af de andre ting jeg tilbyder.