ALT-behandling, Naturlig ansigtsløftnings teknik

Hvad kan behandlingen gøre for dig?

Behandlingen går ud på at få afspændt de 97 muskler, vi har i ansigt og hals. Udover at det kan give dig mere liv, bedre glød og færre rynker i ansigtet, så kan det også afhjælpe kæbespændinger og andre problemer med bidefunktionen, migræne, forskellige former for hovedpine, vejrtrækningsproblemer, piskesmæld, bihuleproblemer, depression, stress, arvæv i ansigtet og på halsen, ansigtslammelser, synkebesvær, tinnitus, forbedre dit syn samt tandproblematikker efter bøjleforløb eller operationer.
Desuden er A.L.T. et fantastisk redskab til at få en blødere, klarere og større skala på stemmens toner.

Resultat

Krop, tanker og følelser hænger sammen og selv et smil i få sekunder kan måles i nerve- og hormonsystemerne. Det er det, vi beskriver som glæde og velvære. Min oplevelse og mit ønske med mine behandlingerne er, at folk bliver mere afstressede, de får en flottere glød i ansigtet, rynker og spændinger afløses af en glattere, og mere afspændt og udtryksfuld hud, og gamle spændinger som ofte har generet i længere tid, forsvinder.
Ansigtet bliver symmetrisk, glæden og gløden kommer tilbage til ansigtet, og man får et yngre og friskere udtryk. 

Hvad sker der?

ALT-behandling, Naturlig ansigtsløftnings teknik tager udgangspunkt i en let berøring på huden og det underliggende bindevæv. Huden bliver mere levende, elastisk og genetablerer sin struktur og kommer derved til at se yngre ud. Et smukt ansigt beskrives ofte som afslappet, symmetrisk og levende. 

Processen fortsætter i dybden og vil omfatte alle 97 muskler i ansigtet, hårbunden, halsen, nakken og den øverste del af skuldrene. Derved får musklerne lov at arbejde frit, og spændinger vil forsvinde.

Hvad gør jeg?

Jeg arbejder med bindevævet, lymferne, medianbanerne, musklerne, knoglerne og enkelte kranienerver.

Alle berøringer er blide, men er der voldsomme spændinger, kan de føles hårdere end det er.

Fakta

Et behandlingsforløb hos MONIES CARE tager udgangspunkt i ”A.L.T. – Naturlig Lifting” som er udviklet på baggrund af Stanley Rosenbergs mangeårige arbejde med, og erfaring inden for Rolfing.  
Rolfing er en dyb behandling af bindevævet i hele kroppen, hvor jeg kun tager udgangspunkt i ansigt, hals og skuldre. I 2005 opdagede man bindevævets store betydning for muskelspændinger i hele kroppen, hvilket jeg mener er yderst vigtigt.

Book tid